Connect with us

Serije

„FBI: MEĐUNARODNI SLUČAJEVI“: Krimi-drama na kanalu FOX CRIME

Zločini u našem komšiluku, u sredu, 01. marta, od 21.05

Published

on

FBI: Međunarodni slučajevi

Od Emijem nagrađenog izvršnog producenta Dika Volfa, krimi-drama „FBI: Međunarodni slučajevi“ (radnim danima od 21.05 na kanalu FOX CRIME) puna je akcije i trilerskih obrta. Reč je o drugom spinof serijalu o čuvenim FBI agentima, a ovog puta pratimo elitne operativce Međunarodnog letačkog tima Federalnog istražnog biroa, čiji je zadatak da zaštite američke građane gde god da se nalaze. Sa sedištem u Budimpešti, oni putuju svetom kako bi pratili i neutralisali sve pretnje njihovim sugrađanima bilo gde na svetu.

U prvoj epizodi specijalni agent Skot Forester (Luk Kleintank) i njegov FBI tim odlaze u naš komšiluk. Naime, oni će se obresti u Hrvatskoj, kako bi pokušali da pomognu u hvatanju američkog begunca, koji je u Zagreb pobegao sa 14-godišnjom devojčicom. Međunarodni letački tim, čiju ćemo hrabrost, spretnost i domišljatost pratiti kroz 22 epizode, jeste mali, ali visoko obučen kadar istražitelja za borbu protiv terorizma.

U „FBI: Međunarodnim slučajevima“, Kristijan Pol tumači agentkinju Katrin Jeger. Na nemačkom, Jeger je lovac, pa će sigurno, uz svoj tim uspešno loviti sve negativce koji im se nađu na putu. U ostalim ulogama su Hejda Rid, Karter Redvud, Vinesa Vidoto i Elizabet Mičel.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement