Connect with us

Domaći film

EKSKLUZIVNO Počelo snimanje filma o RASTI! Evo o čemu se radi i zašto se film zove 3211!

U filmu mnoga poznata glumačka imena

Published

on

Rasta 3211

Rasta film 3211 – Stefan Đurić Rasta, nakon izlaska iz kućnog zatvora, radi punom parom. Ne samo što snima novi album, već snima i film koji će pratiti priču njegovog boravka u Centralnom zatvoru. Serija se trenutno snima na Vilinim vodama u Beogradu.

Rasta je istakao da mu je izlazak iz pritvora bio kao novi rođendan i da je, dok je boravio u njemu, prošao kroz razne faze, pogotovo stvaralačke.

– Na kraju svega istina je samo da je sloboda neprocenjiva i da ne postoji ništa vrednije od toga. Neka moj primer bude za nauk da u životu ne mora baš sve da se prođe – rekao je Rasta.

On je otkrio da je njegova ćerkica, mala Tara, veoma muzikalna.

Rasta je istakao da je u pripremi i film pod nazivom „3211“, gde će glumiti eminenta glumačka ekipa.

– Dok sam bio u CZ-u bio sam veoma aktivan. Pisao sam i novi album, svaka pesma je autantično pisana i vezana je za film koji snimam „3211“. To je ćelija gde sam bio, a film prati priču od momenta kada sam uhapšen do mog izlaska. Dok je igrani film, mjuzikl, dosta glumačkih ikona je u filmu – kaže Rasta i dodaje:

– Moguće su kolaboracije, možda i sa nekim ljudima sa kojima to nije spojivo. Svaka ta kolaboracija će da ostane kao neka slika u albumu – kaže Rasta.

Scenario filma potpisuje Dimitrije Vojnov, režiju Danilo Bećkiović, a uz rastu u filmu ćemo videti i Slavišu Čuroviću, Nenada Herakovića, Marka Janjića, a jedna od uloga pripala je i Goranu Sultanoviću.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

 

 

Advertisement