Connect with us

Domaće serije

GENERACIJA TESLA: Stiže prva srpska serija o SUPERHEROJIMA! Evo KO će Nikoli Tesli pomoći da SPASE SVET!

Saznaj prvi o čemu se radi u seriji

Published

on

Nikola Tesla

Generacija Tesla prva je srpska serija o superherojima koja nastaje u kinematografskoj radionici produkciji Firefly.

Serija je zasnovana na kultnom stripu Milana Konjevića i Milana Todorovića iz 90-ih, koji će režirati ovu seriju, a početak snimanja zakazan je za 2024. godinu.

Produkcijska kuća Firefly najavila je novu seriju „Generacija Tesla„, koja će biti prva srpska serija o superheroijma, prenosi Varety.

Radnja serije „Generacija Tesla“ biće o poznatom pronalazaču Nikoli Tesli, koji pravi novu električnu frekvenciju koja će otvoriti portal ka novoj dimenziji, gde je sakriveno mnoštvo njegovih nezavršenih projekata i ideja.

Tesla mora da se bori protiv najvećeg neprijatelja čovečanstva, koji želi da ukrade tajnu ove frekvencije da bi zavladao svetom, a kako bi se borio protiv njega, čuveni naučnik će formirati svoj tim superheroja, sa kojima će stupiti u kontakt preko tinejdžera koji igra video igrice.

Serija je zasnovana na kultnom stripu Milana Konjevića i Milana Todorovića iz 90-ih, koji će režirati ovu seriju, a početak snimanja zakazan je za 2024. godinu.

Ovaj dvojac je prethodno već režirao par epizoda naučno -fantastične serije „The Ark„, koja se ove nedelje prikazuje na Berlinale Series Market TV, a radili su i na fantastičnoj seriji „The Outpost„.

Firefly produkcija ove nedelje na Berlinale Series Market TV predstavlja i seriju „Pad„, po knjigama glumca Žarka Lauševića, koji je bio optužen za dvostruko ubistvo i odslužio zatvorsku kaznu.

Ovo je druga serija iste produkcijske kuće koja se predstavlja na prestižnom Berlinale Series Market TV, posle prošlogodišnje serije sa fantastičnim motivima „Crna svadba“.

Obe serije su napravljene u saradnji sa Telekomom Srbija i emitiju se na kanalu Superstar.

Trenutno je u pripremi druga sezona serije „Crna svadba„,kao i adaptacija knjige Dejana Stojiljkovića „Konstantinovo raskršće„, priča o nacistima koji za vreme Drugog svetskog rata tragaju za relikvijama koje su pripadale rimskom imperatoru Konstantinu Velikom, i serija „V Efekat“ o glumcu koji izvrši samoubistvo u toku predstave.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV/Telegraf/Variety

Foto: Ilustracija grinnt.artstation.com Igrica Monumental

Continue Reading
Advertisement