Connect with us

FILM

„PLAĆENICI“: Krimi triler na kanalu FOX

Film sa doslovno najjačom glumačkom ekipom
U petak, 03. marta, od 21.00

Published

on

Plaćenici

U krimi trileru „Plaćenici“ koji je na kanalu FOX (petak, od 21.00), elitni tim čiji je jedini život koji poznaju rat. Oni su odani samo jedan drugom. Barni Ros (Silvester Stalone) je čovek koji nema šta da izgubi. On je neustrašivi vođa, glas razuma i strateg tesno povezane grupe marginalizovanih ljudi. Uz njegov kamion i avion, ovaj tim lojalnih, modernih ratnika je najvažnija stvar u Barnijevom životu.

Barnijev elitni tim ubice čine: Li Krismas (Džejson Stejtam), bivši pripadnik Specijalnog vazduhoplovnih snaga i specijalista za hladno oružje, Jin Jang (Džet Li), majstor za blisku borbu, Ave Cezare (Teri Kruz), koji poznaje Barnija deset godina i specijalista je za vatreno oružje, Tol Roud (Rendi Kotur), vešt u rušenju i smatra se mozgom grupe, Ganer Džensen (Dolf Lundgren), borbeni veteran i stručwak za snajpee koji se bori protiv sopstvenih demona.

Kada misteriozni crkvenjak (Brus Vilis) ponudi Barniju posao koji niko drugi ne bi prihvatio, on i njegov tim kreću u naizgled rutinsku misiju. Neophodno je svrgnuti generala Gazu (Dejvid Cajs), zločinačkog diktatora male ostrvske države Vilena, i prekinuti dugogodišnje nasilje koje trpe građani te države. Tokom istraživačkog putovanja u Vilenu, Barni i Krismas stupaju u kontakt sa Sandrom, devojkom iz pokreta otpora, koja ima mračnu tajnu. Takođe saznaju ko su im glavni protivnici: kriminalac, bivši agent CIA-e – Džejms Monroa (Erik Roberts) i njegov plaćenik Pejna (Stiv Ostin). Kada stvari krenu po zlu, Barni i Krismas moraju da napuste Sandru i tako je praktično osude na smrt. Opsednut tim neuspehom, Barni uverava tim da se vrate sa njim u Vilenu, spasu zarobljenicu i završe zadatak, a možda id a spasi sopstvenu dušu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement