Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Otkrivamo: Evo KO PEVA uvodnu pesmu za seriju ZAKOPANE TAJNE! Nećete moći da VERUJETE!

Nova serija TV Pink počinje u VELIKOM STILU!

Published

on

Zakopane tajne serija

Zakopane tajne, nova porodična serija koja će se na TV Pink emitovati od sredine marta, a koju potpisuje scenarista serije „Igra sudbine“, Žarko Jokanović, već je privukla veliku medijsku pažnju.

Serija, kao što znamo, prati život bogate  porodice Doder, u kojoj su na neverovatan način zakopane mnoge porodične tajne.

Misteriozna dizajnerka parfema Lala Doder, potomkinja stare ruske plemićke porodice Vigotski,  i njen opasni muž Balša Doder, tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji i poslovanjem na ivici zakona, okosnica su porodice, koja pod krovom njihove raskošne vile okuplja više generacija.

Najstariji sin Tadija je reditelj, oženjen je opasnom, modernom ženom Nikolinom, koja održava njihov brak podstičući njegov osećaj krivice zbog greha koji nije počinio. Nedavno su se vratili iz Praga gde je bio na master studijama.

Srednji sin Jakov je inženjer mašinstva koji se bavi umetničkom fotografijom i ne želi da radi u očevoj firmi, dok svi misle da je čudak, o kome se gotovo ništa ne zna. On živi u nekom svom svetu kome niko nema pristup – sve  do dana kada svi sa zgražavanjem otkrivaju njegovu aferu sa jednom ženom, koja je sve šokirala i porodicu dovela u gotovo ratno stanje sa jednom drugom moćnom finansijskom imperijom.

Najmlađa ćerka Dora je studentkinja medicine, pristojna i odgovorna devojka koja se iznenada nađe u vrtlogu između dva muškarca, koja su sušta suprotnost jedan drugom, ni ne sanjajući da je jedan od njih možda poslednji muškarac na svetu sa kojim bi smela da bude.

Balšina sestra Kosara je potpukovnik u penziji čiji muž je misteriozno stradao pre dvadeset godina i od tada ona živi sa njima, dok istovremeno u bogatoj vili žive i Lalina sestra Švrća, koja joj pomaže u poslu sa parfemima  i Brat Vanja, restaurator slika i ikona koji se upravo vratio iz Italije nakon mučnog razvoda sa svojom ženom. Njih dvoje je Lala, kao najstarija sestra, odgajala nakon nerazjašnjene smrti njihovih roditelja, koji su stradali u požaru pre više od trideset  godina.

Takođe, Balša Doder ima i sina Gvozdena, iz prvog braka sa opakom vlasnicom butika Đurđom, koja je na sve spremna, kako bi svom sinu i snaji Fani, priprostoj frizerki – obezbedila primat u raspodeli porodičnog bogatstva.

Klupko neverovatnih događaja počinje da se odmotava kada se mladi reditelj Tadija u pozorištu iznenada sreće ne samo sa svojom bivšom devojkom, glumicom Anom Ljuboja, koja nikada nije odustala od njega, nego i sa misterioznom devojkom Verom, sa kojom se odranije zna i koja, bežeći od njega, pada pod kamion. Sudbina Vere Pepelčević, udate za dosta starijeg i beskrupuloznog advokata Svetozara Kučinara i cele njene porodice, postaće jedna od centralnih priča, koja će, zbog njenog greha iz mladosti – u paramparčad razbiti živote mnogih oko nje, jer je jedna tajna pretvorena u laž.

Radnja serije inspirisala je i pesmu koja će krasiti uvodnu špicu serije, a kako nezvanično i ekskluzivno saznajemo pesmu „Zakopane tajne“ izvodi Lexington bend. Ne sumnjamo da će ova pesma brzo postati hit poput pesama za serije „Igra sudbine“ i „Istine i laži“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto PINK Promo

 

Advertisement