Connect with us

Serije

„GRENČESTER“: Krimi serija na kanalu EPIC DRAMA

U utorak, 07. marta, od 14.05

Published

on

Grenčester

U krimi seriji „Grenčester“ koja je na kanalu EPIC DRAMA (utorak, od 14.05), gledaćete u osmoj epizodi druge sezone kako se približava dan pogubljenja Gerija Bela i Sidni je njegov jedini prijatelj. Amanda ne odustaje i piše ministru unutrašnjih poslova da se izbori za odlaganje, ali izgleda da od toga neće biti ništa. Sidni je odlučno stao uz Gerija, čak i ako je zamerio parohijanima.

Džordi i Fil posećuju Ritu Džons u bolnici, koju je ponovo pretukao njen nasilni muž Edi, ali ona, kao i obično, ne želi da podnese tužbu. Zabrinuti da će Rita biti ubijena ako nastavi, Džordi i Fil posećuju Edija i otkrivaju nedavno ukradenu robu u kući, što im daje razlog da uhapse Edija. Ali on se opire, a zatim izaziva i vređa Džordija sve do policije.

Sledećeg jutra, Džordijeva žena Keti zove Sidnija zabrinuta, jer Džordi nije došao kući celu noć. Sidni pronalazi svog prijatelja u policijskoj stanici izgrebanih ruku i Edija mrtvog. Viši inspektor Benson sumnja u Džordijevu nevinost, ali Sidni brani svog prijatelja. Džordi je suspendovan, čak i Keti gubi veru u njega, a samo Sidni može da dokaže njegovu nevinost.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement