Connect with us

FILM

„MALI NIKI“: Komedija na kanalu TV 1000

U sredu, 08. marta, od 19.10

Published

on

Mali Niki

U komediji „Mali Niki“ koja je na kanalu TV 1000 (sreda, od 19.10), gledaćete Adama Sendlera koji glumi Sotoninog sina, kome pada kamen sa srce kada njegov otac odlučuje da nastavi da vlada podzemnim svetom, umesto da prepusti pijedestal nekom od svoje braće.

Kad je nečiji otac đavo, život može biti zaista zbunjujuć. Za malog Nikija situacija je mnogo gora. Njegova dva zla brata, Adrijan i Kasijus, upravo su pobegli iz pakla i izazivaju haos u svom okruženju…

Prošlo je 10.000 godina otkako Satana vlada kao Princ tame. Ali kad odluči da ne preda tron dvojici najstarijih sinova, oni napuštaju Had s namerom da osnuju sopstveni pakao u Njujorku. Njihov odlazak narušava prirodne zakone kosmosa, usled čega Satana svakog minuta sve više gubi svoje moći i postaje sve slabiji. Nema drugog izbora osim da se osloni na jedinog preostalog sina – malog Nikija – koji treba da iskoristi đavolske talente i spasi svet (i dobrog, starog tatu) od propasti. Ali Nikijev ušuškani život u paklu nije ništa u poređenju s opakim njujorškim ulicama.

Uz pomoć sarkastičnog buldoga koji govori, Niki mora dobro da savlada ljudske ekscentričnosti poput jedenja, spavanja, i – zahvaljujući šarmu predivne Valeri – ludog zaljubljivanja. Ali vreme prolazi, zlo se krčka i uz mnoštvo onostranih specijalnih efekata, mali Niki mora da nauči kako da oslobodi svoje zastrašujuće – i zapanjujuće smešne – moći.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement