Connect with us

Emisije

„AGATA KRISTI: SLUČAJEVI GOSPOĐICE MARPL“: Krimi serija na kanalu EPIC DRAMA

Prva sezona serije, u subotu, 11. marta, od 08.00-12.45 (četiri epizode)

Published

on

Agata Kristi: Slučajevi gospođice Marpl

Krimi serija „Agata Kristi: Slučajevi gospođice Marpl“ koju ćete gledati na kanalu EPIC DRAMA četiri epizode zaredom u subotu, od 08.00-12.45, predstavlja priznatu glumicu Džeraldin Mekjuan koja tumači lik pronicljive i radoznale gospođice Džejn Marpl, koju je stvorila svetski poznata autorka kriminala Agata Kristi. Simpatična spoljašnjost slatke i drage starice krije izuzetnu sposobnost zapažanja, neverovatnu oštroumnost i izvanredan dar za rešavanje zločina koje ubice često potcenjuju.

U prvoj epizodi pod nazivom „Mrtvo telo u biblioteci“ gledaćete kada je telo glamurozne plavuše pronađeno u biblioteci Gosington Hola, Doli Bentri zna da će joj trebati sva moguća pomoć koju može da dobije da obriše ljagu sa ime svog supruga Artura.

U drugoj epozodi pod nazivom „Ubistvo u vikarijatu“, čini se da niko nije iznenađen kada je pukovnik Protero pronađen mrtav u lokalnom vikarijatu. Sve postaje još komplikovanije kada i njegova udovica i njen ljubavnik priznaju njegovo ubistvo.

U trećoj epizodi pod nazivom „U 4:50 voz iz Paddingtona“ gledaćete kako gospođica Marpl počinje da istražuje bogati klan Krekentorp, jer veruje da je telo sakriveno na njihovom imanju, nakon što je očevidac bio svedok brutalnog ubistva u vozu.

U četvrtoj epizodi pod nazivom „Najava ubistva“ gledaćete kako stanovnici Čiping Kleghorna postaju radoznali nakon poruke u ličnim oglasima lokalnih novina u kojoj se najavljuje ubistvo koje će se te večeri dogoditi u Litl Padoksu. Da li je to igra ubijanja?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement