Connect with us

Sadržaj epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 7. epizoda: Curnjaju je DOSTA SVEGA! Evo ŠTA će URADITI!

Mirko postaje krtica

Published

on

Ubice mog oca 6. sezona 7. epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 7. epizoda: Milanka ispituje Lavovu majku o njemu, ali ona odbija da sarađuje. Marjanović obećava Vesi da će, ako nastavi da radi posao kako treba, dobiti ekskluzivu kakvu do sad niko nije imao. Vitko pronalazi Elenu i odvodi je u policiju.

Mirko traži od Dunje da preko svog prijatelja doktora dostavi Aleksandru jednu informaciju. Milanka saslušava Lava, ali je i dalje ubeđena da postoje informacije koje je izostavio, pogotovo imena osoba od kojih je pozajmio novac. Zelenaše Dimitrija i Cvetina privodi policija zbog neodazivanja na informativni razgovor. Obradovićka dolazi kod Marjanovića i govori mu da prenese da je odlučila da će uraditi šta treba.

Miško se priključuje Marjanovićevom planu, ali nažalost Vidanovim iznenadnim ubistvom situacija se potpuno menja. Uviđaj je bolan za sve policajce pogotovo za Mirka koji kao krtica preuzima istragu i zato će biti u potpunom šoku kada dobije Marjanovićev neobični zahtev. Marjanović mora brzo da deluje ne znajući da je brod već počeo da tone samo ne sa one strane pramca koju je očekivao i odjednom ostaje bez prostora za manevar. Curnaju je dosta svega.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

 

Continue Reading
Advertisement