Connect with us

Emisije

„DETEKTIV MURDOK“: Krimi drama na kanalu EPIC DRAMA

U nedelju, 12. marta, od 07.00-09.55 (pet epizoda)

Published

on

Detektiv Murdok

U krimi drami „Detektiv Murdok“ koja je na kanalu EPIC DRAMA (nedelja, od 07.00-09.55), gledaćete detektiva Murdoka koji koristi, za 19. vek, radikalne forenzičke metode za otkrivanje krivaca.

U drugoj epizodi pod naziovom „Mark(irani) Tven“, Merdok i njegove kolege moraju zaštititi pisca Marka Tvena nakon njegovog kontroverznog govora u Torontu.

U trećoj epizodi pod nazivom „Dvostruki život“, sifražetkinja Lilian Mos je ubijena dan pre nego što su ona i dr Grejs trebale da odu za London. Merdok istražuje ubistvo mlade aktiviskinje ženskih prava i shvata da ju je njena prošlost sustigla.

U četvrtoj epizodi pod nazivom „Gole dame“, Gola statua u prirodnoj veličini izaziva bes javnosti dok se ne otkrije da statua krije žrtvu ubistva. Vlasnik jedne fabrike galvanizacije u Torontu, Džejms Kirkham, glavni je osumljičeni dok se druga žrtva ne otkrije i utvrdi da su žrtve imale identičan zadnji obrok i da su omamljene sedativom i ubijene istim oružjem. Nakon što se pronađu još dve žrtve i ustanovi se da su sve prostitutke, sumnja pada na Alberta Draja, čoveka koji je osumljičen za ubistvo prostitutki u obližnjem Hamlitonu, ali je i on kasnije pronađen mrtav.

U petoj epizodi pod nazivom „24 sata propasti“ u trci sa vremenom Merdok mora da zaustavi tajni program naoružanja koji se, koji se čini da je u rukama terorista. Ukoliko im se ne uplati četiri miliona dolara njihov cilj je Njujork. Ako dođe do upotrebe oružja to bi izazvalo sukob Kanade i SAD-a sa ozbiljnim posledicama. U epizodi se pominje naučnik Svante Arenijus.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement