Connect with us

Serije

„ZEMLJA SENKI“: Dokumentarac na kanalu VIASAT NATURE

U nedelju, 12. marta, od 11.20-13.05 (tri epizode)

Published

on

Zemlja senki

U dokumentarcu „Zemlja senki“ koji je na kanalu VIASAT NATURE (nedelja, od 11.20-13.05), gledaćete kako se u dalekim južnim krajevima naše planete pruža Zemlja senki: niz različitih staništa divlje lepote, gde delfini love u ledenim fjordovima, a mladunci morskog lava uživaju na netaknutim vodopadima.

Epizoda pod nazivom „Vezani krvlju“ predstaviće nam jugozapadni ugao južnog ostrva Novog Zelanda koji je okružen planinama i Tihim okeanom. Retki pingvini su zaključani u svakodnevnoj igri mačke i miša sa ogromnim novozelandskim morskim lavovima.

U epizodi pod nazivom „Opstanak“, gledaćete kako su na jugozapadu Novog Zelanda, duboki fjordovi i plimne lagune obavijeni zelenom prašumom. Kako se zima približava, dobri delfini moraju da pobegnu dok dugoperajasta jegulja sluša zov mora.

Epizoda pod nazivom „Samostalno odrastanje“ predstaviće nam kako jugoistočnu obalu Novog Zelanda ima neke od najbogatijih ribolovnih područja na svetu. Mladi kitovi, delfini i foke uče da love i upuštaju se u sopstvene avanture.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement