Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO! 10 RAZLOGA zašto ne smete da propustite novu seriju “ZAKOPANE TAJNE”!

Svi sastojci za TV hit su tu, a mi vam na jednom mestu donosimo najsočnije

Published

on

Zakopane-tajne-01

Počelo je odbrojavanje! Do premijere dugo očekivane, nove domaće serije “Zakopane tajne” ostalo je još samo nedelju dana. Uskoro će se u naše domove “useliti” novi omiljeni TV junaci, sa kojima ćemo se družiti svake radne večeri od 21.00 na TV Pink.

U nastavku teksta otkrivamo vam 10 razloga zbog kojih ne smete da propustite novu seriju Žarka Jokanovića!

10. Raskošna scenografija

Da će “Zakopane tajne”, kada je reč o enterijeru, biti najveličanstveniji projekat u istoriji domaće televizije – uverili smo se i sami prilikom nedavne posete setu. U studiju TV Pink u Šimanovcima izgrađeno je više od 50 raskošnih scenografija, uključujući velelepnu kuću porodice Doder, čija kvadratura iznosi čak 1.500 km, ali i pozorište u kojem će se odvijati značajan deo radnje.

Zakopane-tajne-02

9. Luksuz u pravom smislu te reči

Uložena su velika sredstva da bi se dočarao svet bogataša. Glamur će biti verodostojan. Osmišljeni su odlični kostimi, nakit, angažovana luksuzna prevozna sredstva, a i šampanjac će teći u potocima.

8. Omiljeni glumci iz serije “Igra sudbine”

Čak 30 omiljenih junaka serije “Igra sudbine” gledaćemo u “Zakopanim tajnama”! Ada (Milica Milša), Lila (Danica Ristovski), Madam Deni (Mira Banjac), Vid (Stojan Đorđević), Hana (Teodora Tomašev), Vasilisa (Snežana Jeremić Nešković), Jasna (Biljana Maletić Zaverla), Laza (Miljan Prljeta), Oleg (Mateja Popović), Anđa (Andrijana Đorđević), Klaudija (Danina Jeftić), Džoda (Slobodan Stefanović), Desanka (Tijana Milovanov), Silvana (Jelena Jovičić), Jamezdin (Marko Jovičić), Stefan (Ivan Perković), Tea (Tanja Pavlović)… samo su deo ovog spiska.

Zakopane-tajne-03

7. Srpski Sulejman Veličanstveni

Starim nam znancima, koji su uigrana TV ekipa, pridružiće se više od 40 novih glumaca! Svakako najveću pažnju izazvaće Danilo Čelebić, koji uz Milicu Milšu igra vodeću ulogu – Balšu Dodera. Ne možemo a da ne primetimo sličnost između Danila i turskog glumca Halita Ergenča, koji je tumačio legendarnog Sulejmana Veličanstvenog. Osim što zbog brade vizuelno mnogo liče, Danilo Čelebić, takođe, zrači muževnošću, pa nam ostaje da vidimo da li će Balša Doder, kao njegov turski “dvojnik”, biti slepo zaljubljen u “srpsku Hurem”, iliti njegovu Lalu Doder.

6. Novi “TV frajer”

Na domaćem TV nebu vlada hiperprodukcija, ali i nestašica dobrih frajera. Zato smo unapred sigurni da će maneken i pop pevač Miloš Mićović, koji sa “Zakopanim tajnama” ulazi u svet glume na velika vrata, biti pravo osveženje za ženske oči.

Zakopane-tajne-04

5. Ada i Lila na ratnoj nozi

U “Igri sudbine” su kao sestričina i tetka imale savršenu hemiju, čemu je doprinelo dugogodišnje poznanstno Milice Milše i Danice Ristovski. I dok su se tamo volele, u “Zakopanim tajnama” biće na ratnoj nozi. Ada i Lila kao ljute protivnice – sasvim dovoljan razlog da sa nestrpljenjem čekamo da vidimo kako će biti predstavljen njihov odnos.

Zakopane-tajne-05

4. Gala Videnović

Posle velike pauze, na male ekrane vraća se Gala Videnović. Veliku zvezdu jugoslovenske kinematografije osamdesetih godina prošlog veka (“Žikina dinastija”, “Bal na vodi”), poslednji put gledali smo u seriji “Pet”. A sada ćemo je videti kao glavnu negativku i velikog neprijatelja Lale Doder – Đurđu Srdić Doder.

3. Milica Milša u novoj ulozi

Kao Ada Kanački, koja je za pravdu i porodicu ujedala je kao ris, postala je najomiljenija domaća glumica. Milica Milša je od svoje junakinje uspela da napravi brend, koji je prevazišao čak i popularnost serije “Igra sudbine”. A sada se vraća pred male ekrane, pa slobodno možemo da kažemo, u još zanimljivijoj ulozi. Lala Doder je, takođe, snažna žena, ali za razliku od Ade, koja se otvoreno suprotstavljala neprijateljima, ona konce vuče iz senke. I kao dizajnerka parfema ima savršeno čulo mirisa. Biće zanimljivo gledati kako na osnovu mirisa ume da prepozna nevolju.

Zakopane-tajne-06

2. Strah konkurencije?

Zanimljivo je to da je TV Prva, koja je suvereno vladala prajmtajm terminom od 21h (dok se u njemu prikazivala “Igra sudbine”) odlučila da seriju “Od jutra do sutra”, samo nedelju dana pred početak “Zakopanih tajni”, premesti u termin od 19h. Da li ova domaća telenovela ne može da izađe na megdan novom projektu TV Pink, pa su u njen termin premeštene serije, emisije i filmovi od 22h, ili se ovog proleća vreme, zaista menja na TV Prvoj – procenite sami. Ne možemo a da ne primetimo da je ovo zanimljivo, nesvakidašnje TV prestrojavanje pred sam kraj aktuelne TV sezone…

Zakopane-tajne-07

1. Scenario, scenario i scenario

Ako je suditi prema ono staroj da su “za dobar film, seriju i predstavu neophodne tri stvari, a to su: scenario, scenario i scenario”, a da “Zakopane tajne” nastaju iz pera Žarka Jokanovića, koji je u svoju biografiju upisao njagledaniju seriju tri godine zaredom – glavni je razlog zašto bi trebalo svi oni koji su gledali staru “Igru sudbine” da od 20. marta radnim danima u 21.00 budu kraj malih ekrana TV Pink.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Pink Promo

Advertisement