Connect with us

Serije

„VELIKA I MALA STVORENJA“: Serija na kanalu EPIC DRAMA

U utorak, 14.marta, od 21.50

Published

on

Velika i mala stvorenja

Druga sezona serije „Velika i mala stvorenja“ koja je na kanalu Epic Drama (utorak, od 21.50), gledaoci mogu očekivati nove očaravajuće priče iz jorkširskih dolina sa čitavim nizom zanimljivih farmera, životinja i meštana iz Jokšira 1930-tih.

U drugoj sezoni se takođe vraća Metju Luis (serija filmova o Hariju Poteru, Ripper Street), kao Hju Halton, koji se vraća u Daroubi nakon što je neko vreme proveo u inostranstvu nakon naglog raskida veze sa Helen Alderson. Kleo Silvestre (Lekari) se vraća kao gospođa Čepmen, koju su gledaoci poslednji put videli u specijalnoj božićnoj epizodi, kada je njen pas Suzi na svet doneo veliko leglo. Kris Dosanjh (Doktori, Ulica krunisanja) vraća se u seriju kao Džordž Pandi, rival veterinarske ordinacije Skeldejl Haus sa kojim se bori za lojalnost i poverenje građana i njihovih životinja.

Džejms Heriot sledi svoje snove da postane veterinar u Jorkšir Dejlsu. On shvata da lečenje životinja podrazumeva i bavljenje njihovim vlasnicima, a farmerima nije lako ugoditi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement