Connect with us

Domaći film

INDIGO KRISTAL Najgledaniji film u REGIONU! Evo koliko je ljudi do sada pogledalo FILM!

Film rasprodat na dve lokacije!

Published

on

Od beogradske premijere koja je bila rasprodata na čak dve lokacije film „Indigo kristal“ puni bioskopske sale širom zemlje, te ga je samo prvog vikenda pogledalo 30 hiljada gledalaca, čime drži prvo mesto po gledanosti.

Posle veoma uspešne premijere, film „Indigo kristal“ dobio je samo pozitivne kritike stručne javnosti, ali prevashodno brojne publike svih generacija koja je sa oduševljenjem nagradila debitantski film reditelja Luke Mihailovića.

Film čija je radnja smeštena u Šapcu prati tridesetogodišnjeg Vuka, koji izlazi iz zatvora na uslovnu slobodu, uz pretnju da se vraća ako napravi i najsitnije delo. Vuk pokušava svoj proces asimilacije u društvo, međutim konstantno ulazi u situacije koje ga vraćaju na stari život. Njegov lični krik za pomoć, ujedno je i simbolični generacijski krik za razumevanjem i pokušajem da se vrate na pravi put.

Glavne uloge su poverene Miodragu Radonjiću, Nini Janković, Denisu Muriću, Pavlu Mensuru, a u ostalu glumačku ekipu čine Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Mateja Popović, Gorica Popović i Milan Čučilović, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a kao producenti ceo projekat su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS.

Film „Indigo kristal“se nalazi u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona, a distribuciju filma radi distributerska kuća Art Vista.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Vladimir Milivojević Boogie / PROMO

Continue Reading
Advertisement