Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Ovo je NAJVEĆA MISTERIJA serije ZAKOPANE TAJNE! Ko je KLARA KOS?

Prijatelj ili neprijatelj Lale Doder?

Published

on

Zakopane tajne

Zakopane tajne konačno stižu na male ekrane. U ponedeljak 20. marta na TV Pink od 21.00 počinje premijerno emitovanje nove serije nastale iz pera scenariste Žarka Jokanovića, a u produkciji TV Pink i kuće Double Taurus.

Serija „Zakopane tajne“ je kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata, do krimi-zapleta, misterija i humora. Pored uzbudljive priče sa mnogo šokantnih obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova, čiji se životi dramatično menjaju…

Glavna junakinja, to smo već svi naučili jeste Lala Doder, čiji lik tumači Milica Milša. Lala se bavi pravljenjem parfema, ali zahvaljujući svom savršenom čulu mirisa, rešava i misterije koje bi promakle i najveštijem oku policijskog inspektora.

Zakopane-tajne-06

Međutim, u trejleru za seriju pojavljuje se još jedno zanimljivo žensko ime. Ne, niste videli lik ove žene, ali ona će značajno uticati na tok radnje serije i na otkrivanje najvećih tajni porodice Doder. Njen identitet misterija je i za junake serije. Ova misteriozna žena zove se Klara Kos. Ona je spisateljica čiji će roman „Ogoljeni“ izazvati pravu pometnju. Zašto? To vam još nećemo otkriti. Saznaćete već u ponedeljak 20. marta.

Do tada razmišljajte – ko je Klara Kos?

Prijatelj porodice Doder? Najveći neprijatelj Lale Doder? Ili se, možda, iza ovog imena krije neko koga nikada ne biste očekivali?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Pink Promo

Izvor Film i TV

Advertisement