Connect with us

Serije

„SISI“: Serija na kanalu EPIC DRAMA

U sredu, 15. marta, od 21.00

Published

on

Sisi

Serija „Sisi“ koja je na kanalu EPIC DRAMA (sreda, od 21.00), prati izvanredan život carice Jelisavete Austrijske. Ispričana iz ugla njenih najbližih poverenika, serija daje novi pogled na caričin život i otkriva višeslojnu ženu fascinantnu svojim stavom, hrabrošću i kontradiktornostima. Mlada Sisi evoluira u caricu Jelisavetu. Žena koja živi izuzetno teškim životom pod sopstvenim uslovima: samouverena, slobodna, nezavisna – i spremna da plati cenu za to.

Prvu sezonu završili smo tako što se Sisi i Franc polako upoznaju sa novim, bračnim životom.

Oni su car i carica koji vladaju u vreme ratnih sukoba. Međutim, izazovi na političkom i ličnom nivou se nastavljaju i u drugoj sezoni.

Sisi pokušava da ostane jaka, i zbog svog naroda i zbog svog supruga, ali Oto von Bizmark preti da Austriju uvede u novi rat. Sisi teško podnosi svoj novi život u zlatnom kavezu i radi na tome da usavrši svoje diplomatske veštine.

Mlada carica kreće na diplomatsko putovanje u Mađarsku, gde ne samo da je impresionirana mestom koje posećuje i jednostavnim životom lokalnog stanovništva, već je i pod utiskom usled upoznavanja grofa Gjula Andrasija, sa kojim postaje sve bliža.

Rastrzana između harizmatičnog pobunjeničkog vođe i svog supruga, Sisi je pred donošenjem nekih teških odluka.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement