Connect with us

Serije

„DETEKTIV RIČARDI“: Italijanska krimi-drama na kanalu FOX CRIME

Misteriozna ubistva i ljubavni jadi, u petak, 17. marta, od 22.00

Published

on

Detektiv Ričardi

Na kanal FOX CRIME stiže premijerno nova italijanska krimi-drama „Detektiv Ričardi“ (petkom u 22.00).

Prva sezona snimljena je 2021. godine, a dok se kroz njenih šest epizoda upoznajete sa ovim zanimljivim detektivom, korisna informacija je da je serija obnovljena za drugi ciklus, a snimanja počinju ove godine.

Radnja se smeštena u Napulj i davnu 1930. godinu. Ulice grada pune su krvavih zločina, a mladi detektiv suočen je sa nerešivim slučajem. Međutim, njegova intuicija i sjajan detektivski instinkt nisu jedini talenti kojima je „opremljen“ u borbi protiv kriminala. Zahvaljujući svojoj nadarenosti, može da vidi duhove pokojnika i pročita njihove poslednje misli. Ova kletva ga progoni svaki dan. Smeštena u magloviti Napulj, ova priča je moćna kombinacija policijske misterije i naučne fantastike, koja pomoću uzbudljive naracije, originalnog glavnog lika i nezaboravnih sporednih likova otkriva pravo značenje života i bola.

„Zaljubićete“ se u detektiva Ričardija, atraktivnog junaka ovog krimića, koji se, pod jedan, nikada ne smeje, a pod dva – srce mu kuca „duplo“! I to zbog dve žene – prostodušne mlade devojke i lepe, bogate udovice. Videćemo šta će detektivu biti veći izazov da reši misteriozna ubistva ili ljubavne probleme koji ga redovno muče.

Glavne uloge igraju: Lino Gvančale, Enriko Janijelo, Antonio Milo, Maria Vera Rati, Mario Pirelo i Serena Jansiti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement