Connect with us

Domaće serije

U KLINČU 2: Počinje DRUGA SEZONA hit serije na RTS 1! EVO I KADA (VIDEO)

Spremite se za novih 30 epizoda

Published

on

U-klincu-2-sezona-premijera

Iako smo Aljošu i Iskru na kraju prve sezone u seriji “U klinču 2” ostavili na početku srećne veze, iznenadni povratak bivše Aljošine devojke Tee sa studija u Milanu, uneće nemir i napetost u ovaj odnos. Nakon velikog muzičkog hita, Aljošina karijera dobija svoj zasluženi zamah, ali brojni ljubavni i porodični problemi, kao i kriza samopouzdanja i kreativnosti staviće ga na svojevrstan test.

I ostale članove Aljošine ekipe čekaju brojni izazovi u novim epizodama: nakon što su postali ravnopravni poslovni partneri, sestra i brat, Vanja i Filip, moraće da se suoče sa brojnim problemima ove saradnje; Simke, koji se još uvek nije sasvim oporavio od ličnih krahova iz prve sezone, prolaziće žestoku bitku sa samim sobom, ali i sa problemima koji se tiču voljene baka Anke; naposletku, povratak Mire i Velje Kovač iz banje u kojoj je Velja bio na oporavku nakon infarkta i drame oko kluba Velter, doneće novi, idiličan početak za njihov brak, samo da bi ih nove okolnosti ponovo bacile u ring. I, naravno, generator energije i drame – njihova mlađa ćerka Milica, učiniće sve da im se životi ne vrate u normalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

U ulozi Aljoše pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Sergej Trifunović, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, Anastasia Mandić, Vladan Gajović…

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario 2. sezone potpisuju Ivan Stančić, Ana Marković, Branislav Černjev, Milica Radojčić, Nikola Đobović i Goran Starčević. Reditelji su Nebojša Radosavljević, Danilo Bećković i Ljubomir Božović.

Ekipu serije čine i direktori fotografije Bojana Andrić Đorđević i Strahinja Marković, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović, Aleksa Parezanović i Miloš Ačanski, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenografi Damjan Paranosić i Pavle Nešović, kostimografi Milica Terzić i Ružica Bukvić, dizajn zvuka Dane Vlaisavljević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by U klinču (@u_klincu)

Direktor serije je Pavle Stevanović. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić. Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Omiljene junake iz prve sezone serije “U klinču” – Aljošu, Vanju, Filipa, Iskru, Simketa, Teu, Milicu, baka Anku i porodicu Kovač gledaćemo od 30. marta, u novih 30 epizoda, radnim danima na Prvom programu RTS-a, od 20h. Svako od njih nastavlja da se bori u ringu za svoje snove, ali i sa sopstvenim slabostima i brojnim novim preprekama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement