Connect with us

Serije

„GRENTČESTER“: Uzbudljiva i šarmantna serija na kanalu EPIC DRAMA

U subotu, 25. marta, od 16.10-16.55 (dve epizode)

Published

on

Grentčester

U seriji „Grentčester“ koja je na kanalu EPIC DRAMA (četvrtak, od 21.55), u glavnim ulogama su James Norton („Smrt stiže u Pemberley“) i Robson Green („Reckless“), a radnja serije smeštena je u 1953. godinu, u predivnu englesku grofoviju Cambridgeshire.

U petoj epizodi druge sezone, Amanda promoviše peticiju da se zaustavi Garijevo pogubljenje. Čovek koji je Džordi uhapsio zbog fizičkog zlostavljanja svoje žene umire u ćeliji, a sumnja pada na Džordija, koji ima modrice na zglobovima i bio je prijateljski nastrojen sa ženom čoveka, koji nije imao zakonske osnove da zadrži čoveka jer njegova žena nije htela da se žali. Margaretina izjava o Džordijevom stanju duha dovodi do toga da Sidni sumnja u nevinost svog prijatelja. Mrtvi pacovi u kući mrtvaca pružaju drugo rešenje.

U međuvremenu, Leonard pokušava da se pomiri sa svojom homoseksualnošću kada ga Danijel Marlou, gej fotograf, poljubi. Sidni je prisutan na Gerijevom vešanju, a Džordijevo svedočenje na suđenju i Sidnijeva nesposobnost da zaustavi nepravedno pogubljenje nateraju ga da pije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement