Connect with us

Serije

„PLAVA KRV“: Premijera pete sezone serije na kanalu FOX CRIME

Povratak Frenka Regana, u četvrtak, 23. marta, od 23.00

Published

on

Plava krv

Od večeras na kanalu Fox Crime (radnim danima u 23.00) nastavljaju se avanture Frenka Regana i njegove policijske porodice, u premijernoj petoj sezoni popularne američke krimi-drame „Plava krv“.

Borba protiv kriminala neiscrpan je izvor TV autorima, ali samo retke policijske krimi-drame uspevaju da zaintrigiraju milione gledalaca širom sveta i da im drže pažnju više od 10 godina. Jedna od najuspešnijih američkih serija u poslednjoj deceniji jeste upravo krimi drama u kojoj glavnu rolu tumači legendarni Tom Selek.

Od autora i producenata čuvenih „Sopranovih“, Robin Grin i Mičela Berdžesa, „Plava krv“ prati porodicu Regan, čiji su članovi generacijama radili i još rade u njujorškoj policiji. U centru zbivanja je načelnik Frenk Regan, ratni veteran koji koristi specifične taktike u rešavanju teških slučajeva. On je već duže vreme udovac. Njegov srednji sin, takođe policajac, izgubio je život na dužnosti, zbog čega je Frenk zaštitnički nastrojen prema starijem sinu i detektivu Deniju, ćerki i zamenici državnog tužioca Erin i najmlađem sinu i novopečenom policajcu Džejmiju. Otmice, pljačke i ubistva samo su deo onog s čime se svakodnevno susreće ova policijska porodica.

Svaka epizoda pred njih stavlja naizgled nerešive slučajeve, koje oni, zahvaljujući svojim veštinama i znanju, uspevaju da rasvetle.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement