Connect with us

Domaće serije

KALKANSKI KRUGOVI 2: Vojin Ćetković otkriva NAJVEĆU TAJNU! Evo ŠTA se krije na DNU BUNARA!

Od 1. aprila na kanalu Supestar, vikendom u 21.00

Published

on

Kalkanski krugovi 2

Kalkanski krugovi 2 od 1. aprila stižu na kanal Superstar i nastavljaju uzbudljivu priču koja nas je opčinila pretprošlog proleća. Hoće li nove epizode ostati na tragu prvog ciklusa i šta očekuje glavne junake otkriva glavni glumac u seriji Vojin Ćetković.

– U novim epizodama ono što je scenarista uradio je sjajno, Uveo je mnogo novih likova, tako da ćemo uz stare junake videti još mnogo novih priča koje razgranati radnju i pripremiti je, ko zna, možda i za treću sezonu. Kada je reč o prošlosti i poreklu mog lika i moje porodice ta priča se polako zaokružila, i vreme je za nove misterije koje će nas povesti još dalje u prošlost i pokazati nam kako je sve povezano. Bilo je i nekih opasnih i za gledaoce siguran sam, zanimljivih scena. U jednoj sam se, recimo, našao na dnu bunara. Sećam se da je bilo vlažno, mračno i lepljivo. A šta sam tamo radio, saznaćete uskoro – poručuje Vojin Ćetković, koji u seriji tumači lik Dejana Matića.

Kada je reč o drugoj sezoni, na osnovu trejlera možemo zaključiti da će najzanimljivija priča biti, verovatno Veliborova, jer on moli Dejanovu ćerku Mionu za pomoć. Zašto je ona jedina koja može pomoći Veliboru i šta se to krije na dnu bunara, saznaćemo već 1. aprila.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printskrin

Advertisement