Connect with us

FILM

„ČIKAGO“: Krimi drama na kanalu TV 1000

U nedelju, 26. marta, od 18.45

Published

on

Čikago

U ovoj krimi drami „Čikago“ koja je na kanalu TV 1000 (nedelja, od 18.45), gledaćete ubice Velmu Kelly i Roxie Hart koje zajedno čekaju suđenje u zatvoru u Chicagu 1920-ih. Velma, zvezda noćnih klubova, a Roxie, plesačica u ansamblu, bore se za slavu koja će ih zadržati podalje od vešala.

Chicago je grad u kome ima dovoljno mesta samo za jednu pevačku zvezdu. Velma Kelley (Catherine Zeta Jones) diže celi grad na noge. Kada zbog ubistva svog nevernog muža završi u zatvoru, postaje još veća zvezda. Novine vole skandale, a da to prođe glatko i uspešno pobrinut će se najpopularniji advokat u gradu Billy Flynn (Richard Gere).

Roxie Hart (Renee Zellweger) je nadobudna mlada žena koja dolazi u grad sa željom da postane zvezda. Ali kada zbog ubistva svog ljubavnika završi na sudu, Billy prepoznaje priču za naslovne stranice. Roxie preko noći postaje miljenica javnosti. U Chicagu je ubistvo postalo deo zabavne scene. To je, pomrsilo Velmine planove. Sledi bitka za slavu u kojoj će obe zvezde učiniti šta god treba kako bi se pojavile na naslovnoj stranici…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement