Connect with us

Serije

„MESTO ZLOČINA“: Deseta sezona na kanalu FOX CRIME

Fišburn preuzima štafetu od Grisoma, u ponedeljak, 27. marta, od 20.05

Published

on

Mesto zločina

Najpoznatija franšiza u TV istoriji „Mesto zločina“ (Fox Crime, od 20.05), nagrađena sa šest Emija i nekoliko desetina nominacija za isto priznanje, kao i sa još 4 nominacije za Zlatni Globus, zauvek je promenila krimi žanr. I kroz nove 23 epizode, kombinujući nauku i klasične istražiteljske metode, bavi naizgled nerešivim zločinima.

U istoriji serije ovo je važna sezona, jer je upravo ovo prvi ciklus u kom glavnu ulogu više ne tumači njen dugogodišnji protagonista, producent i autor – Vilijam Piterson (Grisom). Glumac je seriju napustio još 2008. godine, ali se u naredne dve sezone, ipak, sporadično pojavljivao, dok u 10. ciklusu priču u potpunosti vodi Lorens Fišburn u ulozi Rejmonda Lengstona. Iz serije se u ovoj sezoni povlače i glumice Rajli Adams i Loren Li Smit, dok Liz Vasi i Dejvid Borman kao Vendi Sims i Dejvid Filips postaju deo glavne glumačke postave.

Za samu radnju ova „tumbanja“ nemaju većeg značaja. Sezona počinje smrću mlade holivudske glumice koje naizgled deluje kao nesećan slučaj usled vožnje u alkoholisanom stanju. Međutim, kada njeno telo dospe na forenzičarski sto otkriva se prava istina. Još jedna slučajnost privlači pažnju iskusnog tima. Da li su dva ubistva u istom kraju povezana sa serijskim ubicom dobro poznatim ovim ekspertima?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement