Connect with us

Serije

„NAJOTMENIJE FARMERSKE RADNJE U BRITANIJI“: Na kanalu 24KITCHEN

U petak, 31. marta, od 13.00

Published

on

Najotmenije farmerske radnje u Britaniji

Kulinarski serijal „Najotmenije farmerske radnje u Britaniji“ koji je na kanalu 24Kitchen (petak, od 13.00), gledaćete još jednu od emisija koja prikazuje neke od najlepših seoskih krajolika Ujedinjenog Kraljevstva i otkriva zaljubljenost stanovnika u male farmerske radnje. Iako je prva asocijacija na Veliku Britaniju London, dobri poznavaoci života na Ostrvu znaju da se njegova istinska draž može otkriti tek kada se iskusi život na živopisnom britanskom selu.

Ukusi lokalnog meda, tradicionalne tegle džema, vrhunski sirevi, divljač i slasno meso od stoke koja živi na imanjima – to su istinski ukusi britanske seoske kuhinje koja se ne može iskusiti u restoranima nagrađenim Mišelinovim zvezdicama.

Upravo zbog toga ovaj serijal prikazuje sedam najboljih farmerskih radnji u državi i predstavlja vlasnike i njihove zaposlene koji napornim radom i strašću prema najboljim proizvodima doprinose njihovom boljem plasiranju na britanskom, ali i na međunarodnom prehrambenom tržištu. Kamere serijala zalaze u šarmantan, rustičan svet, gde je hrana sveža i prelepa, a priroda još čuva svoje izvorne ukuse, mirise i boje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement