Connect with us

FILM

„PRESTROJAVANJE“: Triler na kanalu FOX

U petak, 31. marta, od 21.00

Published

on

Prestrojavanje

U trileru „Prestrojavanje“ koji je na kanalu FOX (petak, od 21.00), gledaćete kako manji saobraćajni sudar pretvara advokata i biznismena u ljute neprijatelje.

Njihovi načini su možda različiti, ali cilj će na kraju biti isti: obojica će sistematično pokušati da unište život onog drugog u bezobzirnom pokušaju da povrate nešto što su izgubili. Kasneći na sud, uticajni advokat Gevin Benek (Ben Aflek) manevriše kroz zakrčene njujorške ulice. U jednoj od traka je i Dojl Gipson (Samjuel L. Džekson), otac čije pravo da viđa decu zavisi od sudske odluke i on nema vremena za gubljenje. Njh dvojica se sudaraju i Gevin, da ne bi zakasnio na suđenje, ostavlja ček zbunjenom Dojlu i napušta mesto sudara ne pristavši da ga poveze. Dojl koji se leči od alkoholizma, kasni na sudsku raspravu gde treba da dokaže da može da brine o svojim sinovima. Ozlojeđen njegovim kašnjenjem, sudija strateljstvo dodeljuje Dojlovoj bivšoj supruzi.

U međuvremenu, Gevin otkriva da je fascikla sa vrlo važnim podacima za slučaj koji vodi, ostala kod Dojla. Naizgled, Benek i Gipson su veoma različiti, ali manja nezgoda dovela je ova dva stranca na ivicu samodestrukcije i dokazala da cilj ne bira sredstva kada se ljudi pretvore u zveri.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement