Connect with us

Serije

„KOD BELOG KONJA“: Krimi drama na kanalu FOX CRIME

U nedelju, 02. aprila, od 14.45

Published

on

Kod belog konja

„Kod belog konja“ je dvodelna mini-serija Bi-Bi-Sijeve produkcije, a nastala 2020. godine kao TV adaptacija istoimenog, ne tako poznatog romana čuvene kraljice zločina Agate Kristi koju ćemo pratiti od 02. aprila u 14.45, na kanalu FOX Crime.

U središtu radnje je detektiv Mark Isterbruk, čije se ime nekim neobičnim slučajem nađe na misterioznoj listi skrivenoj u cipeli mrtve žene. Isterbruk započinje sopstvenu istragu povodom ove neobične misterije, a tragovi ga polako odvode do Belog konja – kuće tri veštice u malom selu Mač Diping. Ljudi u selu pričaju da veštice koriste crnu magiju i da su one odgovorne za mnoge misteriozne smrti, ali kako broj leševa raste, Isterbruk je sve odlučniji da nađe logično objašnjenje i otkrije ko, zaista, želi da ga ubije.

Nakon što kosa počinje da mu opada, baš kao i drugim žrtvama pre smrti, on sve dublje upada u paranoju… Osim Rufusa Sjuela u roli Marka Isterbruka, gledaćemo Kaju Skodelario koju znamo po ulozi Efi iz dramske serije “Skins”. Skodelariova glumi Markovu devojku Hermiju koja ne veruje njegovim strahovima. Trio veštica dočarale su Rita Tašingem, Šila Atim i Keti Kira Klark.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement