Connect with us

Serije

„POLICIJA PARIZA 1900“: Premijerno na kanalu EPIC DRAMA

U utorak, 04. aprila, od 21.00

Published

on

Policija Pariza 1900

Premijerno u ovom krimi drami „Policija Pariza 1900“ koja je na kanalu Epic Drama (utorak, od 21.00), gledaćete kako je pronalazak ženskog leša uzburkao ceo Pariz.

Upravo je umro francuski predsednik Feliks For. Paralizovana ekstremno desničarskim antisemitskim grupama i sve snažnijom anarhijom, Francuska nikada nije delovala slabije. Kada je šef policije Luj Lepin hitno pozvan iz penzije da uspostavi red u Parizu, tragično otkriće leša mlade žene u kovčegu koji pluta na Seni podstakne mladog i ambicioznog detektiva Antoana Žuena da krene u akciju u samom srcu policijskog sedišta.

Istovremeno, Džozef Fiersi, korumpirani policajac poznat po ucenama, koji takođe radi kao ubica za tajnu policiju, posebno se interesuje za ovu krivičnu istragu i angažuje Meg Steinheil, kurtizanu optuženu da je odgovorna za smrt predsednik, srčani bolesnik, tokom seksa, da špijunira za njega. U Parizu, gde se zločin i greh mešaju sa luksuzom i puritanizmom, putevi svih ovih ljudi će se ukrstiti i udružiće snage da spasu Francusku.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement