Connect with us

Emisije

„AUSTRALIJSKI LOVCI NA JASTOGE“ Maraton serijala u okviru KLUBA EXPLORE

Prva sezona, u subotu, 01. aprila, od 10.40-16.20 (sedam epizoda)

Published

on

U okviru Kluba Explore (06.35-12.15), gledaćete maraton serijala „Australijski lovci na jastoge“ gde pratimo neustrašive ribolovce dok u opasnim vodama tragaju za vrednim jastozima.

U epizodi pod nazivom „Vredan ulov“, gledaćete kako je ostalo samo jos deset nedelja do kraja zimske sezone lova na jastoge. To je poslednja prilika za lovce da nešto zarade, do početka nove sezone lova, u proleće.

U epizodi pod nazivom „Sujeverje“, gledaćete kako je zimska sezona lova na jastoge u punom jeku. Skvizi je pod pritiskom da ispuni specijalnu porudžbinu. Deni lovi u Bes Strejtu.

U epizodi pod nazivom „Oluja“, gledaćete kako skiper Skvizi naporno radi da bi ispunio porudžbinu od 200 kg specijalne vrste jastoga. Skiper Voren ulovio je više od 300 komada velikih crvenih jastoga, ali sreća ih neće služiti zauvek.

U epizodi pod nazivom „Lov na velike crvene“, gledaćete kako Klajv, skiper na Minamuri, mora pod hitno da popravi prosek, ukoliko misli da nešto zaradi. U Bes Strejtu, skiper Deni koristi specijalne metode da locira velike crvene jastoge.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement