Connect with us

Serije

„ŽIVI I MRTVI“: Horor-drama na kanalu EPIC DRAMA

U sredu, 05. aprila, od 21.00

Published

on

Živi i mrtvi

Serija „Živi i mrtvi“, nova uzbudljiva horor/dramska serija u šest epizoda koju su napisali Ešli Ferou i Metju Grejem, koautori i pisci serija „Život na Marsu“ („Life on Mars“) i „Pepeo pepelu“ („Ashes to Ashes“) na programu je kanala Epic drama u sredu 05. aprila od 21.00.

Ova horor serija je prvi put premijerno prikazana na Bi-Bi-Siju, gde je dočekana sa pohvalama za izuzetne vizuelne efekte, vrhunsku glumu, ubedljive likove, neočekivane preokrete, uverljivu i vrlo zastrašujuću priču.

Sa Kolinom Morganom („Merlin“)  u glavnoj ulozi avangardnog psihologa Nejtana Eplbija i Šarlot Spenser(„Jadnici“ tj. „Les Misérables“) u ulozi njegove hrabre supruge Šarlot Eplbi, serija se odvija u Somersetu, u Engleskoj, 1888. godine, dok se zemlja i ljudska zajednica bore da uspostave ravnotežu na ivici monumentalnih promena između starog, tradicionalnog načina života i budućnosti okrenute nauci i industriji. To je zemlja duhova i mitova, priviđenja i demona.

U središtu ove male zajednice je Nejtan Eplbi, koji nakon smrti majke, nasleđuje kuću Šepzoj, u prekrasnoj, ali zabačenoj dolini Somerset. Eplbi odlučuje da sa voljenom ženom započne novi život, međutim, njihovu idilu uskoro počinju da remete čudni i zastrašujući događaji koji se neobjašnjivo vrte oko njega, dok on sam postaje sve uznemireniji i opsednut idejom da dokaže da postoji život nakon smrti. Da li je moguće da ga progone duhovi? Zašto? I ko bi oni mogli biti? Kako ove jezive istrage postaju sve učestalije i strašnije, Nejtan počinje da vidi i čuje potresne stvari kakve nije mogao ni da zamisli. Odgovori koje dobija će rasturiti u paramparčad sva njegova uverenja i predstavljaće pretnju svemu i svakome koga je ikada voleo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement