Connect with us

Serije

„GOSPOĐICA SKARLET I VOJVODA“: Na kanalu EPIC DRAMA

U petak, 07. aprila, od 13.35-17.50 (šest epizoda druge sezone)

Published

on

Gospođica Skarlet i Vojvoda

U ovoj krimi drami „Gospođica Skarlet i Vojvoda“ koja je na kanalu Epic Drama (petak, od 13.35-17.50), upoznajte prvu londonsku detektivku iz 19. veka!

Serija prati vatreni odnos Elize i Vojvode, koji u svakoj epizodi zajedničkim snagama rešavaju nove zagonetne zločine u mračnom okruženju Londona iz 1880-ih godina. Zahvaljujući znatiželji, gospođicu Skarlet oduvek je više privlačila mogućnost vođenja očeve detektivske agencije nego da se ponaša poput tradicionalne dame. Ali ništa je nije pripremilo za opasnosti sa kojima će se suočiti kao žena koja istražuje ubistva.

U prvoj epizodi gledaćete kako sestra nestale žene unajmljuje Elizu da je pronađe, ali kada policija zatvara taj slučaj, rađaju se nove tenzije između Elize i Vojvode.

U drugoj epizodi gledaete kako je ukradena vredna skica koju je nacrtao Čarls Darvin. Osiguravajuća kompanija unajmljuje Elizu da je pronađe, ali uskoro se događa neočekivani obrt.

U trećoj epizodi gledaćete kako je Eliza prinuđena da se krije, budući da postaje glavni osumnjičeni u nizu provala u gradske mrtvačnice. Dok Vojvoda pokušava da pronađe druge osumnjičene, Eliza se obraća za pomoć Mozesu.

U četvrtoj epizodi gledaćete kako je Eliza unajmljena da reši slučaj ucene u mutnim vodama viktorijanske medicine i suočava se sa novim rivalom koji želi ili da je unajmi ili da uništi njenu agenciju.

U petoj epizodi u središtu Elizine istrage je poznati pisac, nakon što se dešava niz ubistava koja kopiraju događaje iz njegovih knjiga. Vojvoda radi sa novim nadzornikom i problematičnim mladim detektivom.

U šetoj epizodi privatni detektiv Neš je ubijen neposredno nakon što je dogovorio saradnju sa Elizom. Eliza i Mozes rade na rešavanju slučaja pokušaja ubistva i shvataju da je Eliza bila glavna meta.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement