Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 16. epizoda: Da li je Andrija Besni Balšin SIN?

U petak, 7. aprila od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 16. epizoda (2)

Zakopane tajne 16. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u petak 7. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Vera dolazi kod doktora Alimpića, ali on, za razliku od prethodnih puta, nije prijateljski nastrojen. Zbog čega je doktor Alimpić ljut na Veru?

Lala i Balša razgovaraju u krevetu i ona mu govori da je žalosno koliko ne poznaje Doru, koja mu je dete. Čime je Balša uzrokovao ovu rečenicu?

Balša ostaje u šoku zbog informacija o Andriji Besnom i njegovom ocu, koje mu je ispričao Svileni. Šta Balši znači ime Zdravko Radičanin?

Kosara je presrećna zbog saznanja da se Dora pomirila sa Damirom jer smatra da je on pravi momak za nju. Da li je ovo Dorina konačna odluka ili i dalje misli na Andriju Besnog?

Nikolina pokreće svoj plan – dolazi kod Balše u kancelariju kako bi razgovarala sa njim. Iako Balša misli da će mu se Nikolina žaliti na Tadiju, to nije bio slučaj. O čemu Nikolina želi da razgovara sa Balšom i kako se to uklapa u njen plan?

Ivona ne želi da otkrije drugarici da joj je Glorija dala informacije o Jakovu zbog kojih je promenila mišljenje o njemu i rešila da raskine. Zašto Ivona slepo veruje u Glorijine reči?

Petar nudi pomoć Lali, što ona oberučke prihvata – ali da bi Petru objasnila kakva pomoć joj treba, mora prvo da sazna jedno prezime. Oko čega je Lali potrebna Petrova pomoć?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement