Connect with us

Sadržaj epizoda

12 REČI 3. i 4. epizoda: Miloš od Grubora dobija SKUPOCEN POKLON! Evo o čemu je reč!

Hoće li Sara raskinuti sa Milošem?

Published

on

12 Reči 3. i 4. epizoda

12 REČI 3. i 4. epizoda: Tomislav posluša Nemanjin savet da uloži u majnovanje kriptovaluta i traži od Roberta da mu otvori wallet. Pri otvaranju wallet-a Tomislav ukucava svoju odabranu šifru, ali ne zna za postojanje nadšifre koju čini 12 reči, koja u svakom trenutku wallet može da otvori za korišćenje. Robert za to zna i sačuva tih 12 reči za sebe.

Miloš započinje svoju karijeru u advokatskoj kancelariji Grubor od osnovih poslova – raznošenja razne dokumentacije po pisarnicama.
Tijana Stanojević, pravnica iz advokatske kancelarije Grubor, ulazi u sukob sa izvršiteljkom Anom oko bespravnog izvršenja i daje Tomislavu informaciju da se na tržištu pojavila livnica čiju aukciju vodi Ana, što Tomislava zainteresuje, kao potencijalni prostor gde može da useli hakere i opremu za majnovanje.

Ekipa Crnogoraca stiže u Beograd, u štek stan, gde prave dogovore za dalje delovanje, između ostalog kako će da nadziru Vlahovića.
Sara nije u dobrim odnosima sa roditeljima, pogotovo kada oni saznaju da je Miloš dobio posao kod Grubora.

Miloš dobija livnicu na licitaciji, zbog čega ga Tomislav nagrađuje Rolexom, koji postaje razlog za raskid veze sa Sarom.
Tomislav Roberta vodi da vidi livnicu i odlučuju da je to idealna lokacija za početak njihovog zajedničkog posla.

Miloš Ivanović je dobio licencu da može ponovo da se bavi advokaturom. Na suđenju Čečerini ulazi u sukob sa sudijom Popovićem koji je otac njegove devojke Sare i time osvaja malu pobedu na tom ročištu.

Hakeri se povezuju na server kojim se koristi advokatska kancelarija Grubor i sada imaju pristup svim informacijama.

Ivica odlazi u posetu sestri Jovani koja ne želi da ima ništa sa njim dokle god je deo kriminalne grupe. Ivica nakon toga odlazi na Pravni fakultet, gde mu je ostalo još nekoliko ispita do diplomiranja. Nakon emotivnih turbulencija u tom danu Ivica napada lokalne srednjoškolce Sašu, Gorana i Vanju. Nakon što ih je izbacio iz lokala kreće da ih juri i kada mu repetirani pištolj koji je nosio za pojasom opali, on iskrvari na smrt.

Tomislav poklanja Milošu novi automobil i ključeve od novog stana u Beogradu na vodi, kao znak zahvalnosti i nagradu za napredovanje na poslu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Continue Reading
Advertisement