Connect with us

Serije

„UZ TODOVU POMOĆ“: Nova hit serija na kanalu FOX LIFE

Majka i sin u tandem, u utorak, 11. aprila, od 22.00

Published

on

Uz Todovu pomoć

Dobitnica Oskara Marša Gej Harden i Skajler Astin, koga smo gledali i u seriji „Zoina neverovatna plejlista“, u hit drami „Uz Todovu pomoć“ (utorkom u 22.00 na kanalu Fox Life) tumače role advokatice Margaret Rajt i Toda, njenog talentovanog, ali bezvoljnog sina, kojem majka pronalazi posao istražitelja u svojoj advokatskoj kancelariji.

Tod je inteligentan, ali ponekad suviše opušten bivši privatni detektiv, koji je ostao bez licence zbog sklonosti ka fleksibilnoj primeni zakona. Margaretina opsednutost preciznošću i striktnim poštovanjem prava, sušta su suprotnost Todovim metodama. Kad se Tod greškom nađe zajedno sa majkom na slučaju, ona ostaje zatečena njegovim umećem pribavljanja informacija šarmom i pomoću tehnologije. Napokon, Margaret otkriva način da usmeri svog sina na pravi put, koji će ga učiniti finansijski nezavisnim, i poziva ga da se pridruži njenoj firmi. Tod pristaje, jer zna da će tako povratiti licencu i moći ponovo da obavlja posao koji voli i u kojem je dobar.

Saradnja je važan prvi korak u popravljanju odnosa između majke i sina, a možda će na kraju imati bolje razumevanje jedno za drugo. Međutim, da li će Tod i Margaret uspeti da prihvate svoje razlike – sasvim je drugo pitanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement