Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 19. epizoda: Jakov odlazi kod Ivone! Hoće li mu ona OPROSTITI?

U sredu, 12. aprila

Published

on

Zakopane tajne 15. epizoda (3)

Zakopane tajne 19. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u utorak 11. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nikolina govori Agati da je u poslednje vreme mnogo napeta, na šta joj Agata u želji da sazna novi trač, kaže da ne voli da se meša u tuđe živote, ali da može da joj se poveri i će joj biti lakše. Da li će Nikolina ispričati Agati detalje svog plana?

Neven ne može da gleda više Jakova utučenog i rešava da ga izvuče iz sobe i vodi u „sačekušu“. Šta Neven ima na umu?

Kosara se suočava sa Lalom i vrlo otvoreno je pita da li joj preti ili možda planira da je otruje svojim parfemima. Na to joj Lala govori da neće prezati ni od čega ako za to bude bilo potrebe. Da li će ovo zaustaviti Kosaru i njene planove?

Ranka govori Bojani da joj je obećala nešto i da je vreme da to obećanje ispuni. Šta Bojana treba da uradi za Ranku?

Maša pokušava da sazna od Vere šta krije, ali u trenutku kada ona želi da joj se poveri, ulazi Svetozar. Šta će Svetozar uraditi?

Zdravko govori da će ispuniti kad-tad ono što je rekao da Balši kada su se poslednji put videli. Kakva mračna tajna povezuje Zdravka i Balšu?

Sa druge strane, Balša se Svilenim žali Zdravka i priča mu kako je tom čoveku najlakše da se od đavola pretvori u anđela. Zbunjen, Svileni mu kaže kako ne zna ništa o njihovom odnosu, na šta mu Balša govori da na treba ni da zna. Da li je Balša spreman da se suoči sa sopstvenom prošlošću?

Jakov konačno uspeva da dođe do Ivone i želi da razgovara sa njom, ali ga ona tera od sebe. Kako će se završiti njihov susret?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Continue Reading
Advertisement