Connect with us

Serije

„MEŠOVITA PORODICA“: Na kanalu FOX

U četvrtak, 13. aprila, od 08.05-08.30 (dve epizode)

Published

on

Mešovita porodica

U seriji „Mešovita porodica“ koja je na kanalu Fox (četvrtak, od 08.05-08.30), Rejnbou Džonson priča o svom odrastanju u porodici sa roditeljima različite rase tokom osamdesetih i o stalnoj dilemi da li se prilagoditi ili ostati veran sebi. Bouini roditelji Pol i Ališa odlučili su da se porodica preseli iz hipi komune u predgrađe kako bi deci pružili bolji život. Dok im se roditelji bore sa izazovima novog stila života, Bou i njen brat i sestra snalaze se u novoj školi, u kojoj ih ne smatraju ni crncima ni belcima. Iskustva ove porodice pokazuju nam koliki je izazov spoznati svoj identitet kad ni ostatak sveta nije siguran gde pripadaš.

U trećoj epizodi pod nazivom „Spusti kosu“ učiteljica je rekla Rejnbou da mora imati sređenu frizuru za slikanje i Rejnbouina nesigurnost izlazi na videlo. U međuvremenu, Džoan i Santamonika takođe se muče sa svojim frizurama.

U četvrtoj epizodi pod nazivom „Ljubav je kao bojno polje“ Rejnbou je dobila zadatak da istraži svoje pretke i shvata da je majčina strana porodice teža za istragu od očeve. U međuvremenu, Džoan se muči da uskladi svoju opsesiju prema hokeju na ledu sa mišljenjima svojih prijatelja o tome šta je kul.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement