Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 20. epizoda: ŠOK! Balša želi da sazna ko je napisao knjugu OGOLJENI! Evo i KAKO!

U četvrtak, 13. aprila

Published

on

Zakopane tajne

Zakopane tajne 20. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u četvrtak 13. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Andrija insistira da mu Zdravko objasni na šta je mislio kada je rekao da je njegova majka umrla zbog Dorinog oca, odnosno Balše, ali Zdravko pokušava da izbegne odgovor. Kako je povezana smrt Andrijine majke sa Balšom?

Caca razgovara sa Lalom i kaže joj da je Balšina zabrana da se Dora viđa sa Andrijom podseća na vreme kad je njoj otac zabranio da se zabavlja sa Ćirom, pa se ona sutradan iz inata udala za njega. Da li će ovo biti Lali dodatni motiv da se suprotstavi Balši i njegovom mešanju u Dorin život?

Svileni dolazi kod Petra, koji isprva misli da je on došao kako bi objavio neku svoju knjigu. Međutim, Svileni mu govori da njega ne zanima ono što će biti objavljeno, već knjiga koja je već objavljena. Da li Svileni na umu ima knjigu „Ogoljeni“?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Continue Reading

Advertisement