Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA 2 Otkrivamo SVE o NOVOJ SEZONI! Stiže KATABAZA, a evo da li se vraća i SLAVKO ŠTIMAC! Iznenadićete se!

Počelo snimanje novih epizoda

Published

on

Crna svadba

CRNA SVADBA 2 online uskoro se vraća na naše male ekrane. Snimanje druge sezone „Crne svadbe“, najpretraživanijeg pojma na „Guglu“ te 2021, kada je serija premijerno osvanula na malim ekranima, počelo je proteklog vikenda u Beogradu.

Novi zaplet, sudar mračnih sila, natprirodne priče i delimično izmenjena glumačka postava obeležiće povratak katabaze na male ekrane. Dok je u prvoj sezoni akcenat bio na vlaškoj magiji, u novih 10 epizoda razrađuje se ideja Balkana, kao centra sveta i poprišta večne borbe dobra i zla.

Novina je da je Slavko Štimac ulogom pomahnitalog Mitra, koji je sasvim iznenada uzeo pušku u ruke i ubio 12 komšija u malom mestu u Istočnoj Srbiji, završio svoje učešće u „Crnoj svadbi“, ali i da su se ovoj priči pridružila mnoga nova lica.

Ovog puta, Zlatanu Vidoviću pripala je jedna od glavnih uloga, a poznati glumac ekskluzivno za Srpski telegraf otkriva detalje o svom liku.

– Pre svega, mnogo se radujem što sam postao deo ove odlične serije, koja je postigla regionalni uspeh. Snimanje je počelo pre nekoliko dana, a ja igram sveštenika Jovana. On pokušava da se bori protiv sila zla i na tom putu nailazi na razna iskušenja i prepreke. Drago mi je što se reditelj Nemanja Ćipranić odlučio baš za mene da igram tu zaista važnu i veliku ulogu – kaže glumac.

Radnja prati dva vremenska toka. Prvi nas vraća u 2002, u period kada Petar (Uliks Fehmiju) istražuje seriju bizarnih samoubistava tinejdžera, povezanih s misterioznim i zlokobnim kultom Crna ruža, dok se drugi odvija u sadašnjosti i prikazuje Natašu Janković (Jelena Đokić), psihologa iz prvog dela koja je sada monahinja i od zakona se skriva pod okriljem Crkve. Uporedo s tim Bane Tomić (Nikola Kojo), policajac koji je završio na poternici, krijući se od bivših kolega, pokušava da pronađe nestalog Petra i otkrije ko mu je namestio svirepo ubistvo.

Zvezda filma „Oluja“ i serije „Pevačica“, čije je snimanje druge sezone upravo završeno, kaže da u nastavku „Crne svadbe“ možemo da očekujemo mnogo uzbuđenja.

– Glavni partneri su mi Jelena Đokić i Nikola Kojo, a moj lik se vezuje za radnju u sadašnjosti. Mislim da će druga sezona biti još bolja i uzbudljivija i jedva čekam da je publika vidi. Ovaj scenario jedan je od najboljih koji sam pročitao u poslednje vreme. Pred nama je mnogo posla, ali i zadovoljstva – ističe Vidović.

Bivši supružnici zajedno pred kamerama

Režiju potpisuje Nemanja Ćipranić, autor scenarija je Aleksandar Radivojević, dok glumačku postavu čine već poznata, ali i neka nova glumačka imena. Posle dužeg vremena bivši supružnici Dragan Mićanović i Ana Sofrenović zajedno će stati pred kamere.

U nastavku „Crne svadbe“ gledaćemo Jelenu Đokić, Uliksa Fehmijua, Nikolu Koja, Ivana Zablaćanskog, Daru Džokić, Peđu Bjelca, Anu Aleksander, Andreja Jemcova, Borku Tomović, Ivana Markovića, Miodraga Krstovića, Jelenu Stupljanin, Nenada Stojmenovića, Anu Lečić, Zorana Cvijanovića, Svetozara Cvetkovića, Andriju Kuzmanovića, Bojana Dimitrijevića, Milutina Miloševića…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/ Republika.rs

Foto Promo Firefly

Advertisement