Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 21. epizoda: Lala će se POSVAĐATI sa Balšom i Kosarom! Evo i zbog KOGA!

U petak, 14. aprila

Published

on

Zakopane tajne 20. epizoda (2)

Zakopane tajne 21. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u četvrtak 13. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Balša i Kosara se obrušavaju na Doru i nazivaju je buntovnicom, ali Lala staje u odbranu svoje ćerke, govoreći da se veoma ponosi njom. Kakvu će Balšinu i Kosarinu reakciju izazavati Lala?

Viktor se poverava Veri i kaže joj da misli da je Bojana oduvek bila ljubomorna na nju, da je mrzi i da se to nikada neće promeniti. Zbog čega Vera i Bojana nemaju dobar sestrinski odnos?

Lala govori Balši da ne zna šta krije i šta muti, ali da je bolje da joj kaže sam, nego da sama traga za istinom. Šta još Balša krije od Lale?

Renata u razgovoru sa Glorijom dolazi do ideje da se Balši osveti tako što će se uvući u krevet njegovom sinu. Da li će tu ideju sprovesti u delo?

Ana ne odustaje od Tadije i pokušava da ga pridobije tako što mu ukazuje na sve što je prošla zbog njega. Da li će Tadija popustiti?

Ljubici poštar donosi pismo, za koje misli da je tužba ili opomena pred utuženje. Zbog čega Ljubica dobija tužbu?

Andrija nastavlja da insistira da mu Zdravko ispiča istinu, ali se on brani, ne želeći da otkopava tajne koje je zakopao. Da li će Andrija uspeti da dođe do istine?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Continue Reading

Advertisement