Connect with us

Serije

„GOSPOĐICA SKARLET I VOJVODA“: Na kanalu EPIC DRAMA

U subotu, 15. aprila, od 15.50-20.10 (šest epizoda)

Published

on

Gospođica Skarlet i Vojvoda

U ovoj seriji „Gospođica Skarlet i Vojvoda“ koju gledate na kanalu Epic Drama (subota, od 15.50-20.10), Eliza Scarlet se udružila s inspektorom Scotland Yarda kako bi rešila zločin u Londonu iz 19. veka.

Sestra nestale žene unajmljuje Elizu da je pronađe, ali kada policija zatvara taj slučaj, rađaju se nove tenzije između Elize i Vojvode.

Ukradena je vredna skica koju je nacrtao Čarls Darvin. Osiguravajuća kompanija unajmljuje Elizu da je pronađe, ali uskoro se događa neočekivani obrt.

Eliza je prinuđena da se krije, budući da postaje glavni osumnjičeni u nizu provala u gradske mrtvačnice. Dok Vojvoda pokušava da pronađe druge osumnjičene, Eliza se obraća za pomoć Mozesu.

Eliza je unajmljena da reši slučaj ucene u mutnim vodama viktorijanske medicine i suočava se sa novim rivalom koji želi ili da je unajmi ili da uništi njenu agenciju.

U središtu Elizine istrage je poznati pisac, nakon što se dešava niz ubistava koja kopiraju događaje iz njegovih knjiga. Vojvoda radi sa novim nadzornikom i problematičnim mladim detektivom.

Privatni detektiv Neš biva ubijen neposredno nakon što je dogovorio saradnju sa Elizom. Eliza i Mozes rade na rešavanju slučaja pokušaja ubistva i shvataju da je Eliza bila glavna meta.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement