Connect with us

Serije

„SISI“: Serija na kanalu EPIC DRAMA

U nedelju,16. aprila, od 21.50-23.30 (tri epizode)

Published

on

Sisi

U ovoj seriji „Sisi“ koja je na kanalu Epic Drama (nedelja, od 21.50-23.30), gledaćete cara i caricu koji vladaju u vreme ratnih sukoba. Međutim, izazovi na političkom i ličnom nivou se nastavljaju i u drugoj sezoni.

Kada Franc predsedava Nemačkom ligom, Bizmatrik stiže kasno sa velikim Danom, statuom cara i tvrdnjom da njegov pruski kralj treba da preuzme presto. Franc oseća da je to casus belli, ali shvata da ne može da dobije rat, ko god da ga započne, bez mnogo jače vojske. Za to namerava da dobije zajam od Napoleona III, koji bi prestao da bude neprijatelj da bi sačuvao svoju „investiciju“. U tom cilju, carski par putuje u Bijaric, gde se oseća poniženo, ali Andraši sugeriše da Sisi može da pobedi…

Franc saznaje da se Pruska naoružava za rat i da Bizmark dobija nemačke saveznike, čak i Sisijev bavarski kralj Ludvig odbija da priđe austrijskim trupama. Dok sam kupuje oružje, Franc sledi Marijin savet da izabere jednostavne modele sa kojima će sveži regruti, po potrebi, moći da podnesu, nakon što je umalo vratio Mari u sirotište časnih sestara, jer je upala u rasadnik prestolonaslednika i zapalila carski krevet, ali i prijavila lošu brigu o deci od strane osoblja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement