Connect with us

Serije

„POKOJNIKOVO PROKLETSTVO: IZGUBLJENO ŠPANSKO ZLATO“: Maraton u okviru KLUBA EXPLORE

Prva sezona, u ponedeljak, 17. aprila, od 09.55-16.20

Published

on

Pokojnikovo prokletstvo: Izgubljeno špansko zlato

U okviru Kluba Explore (ponedeljak, od 09.55-16.20), gledaćete maraton serijala „Pokojnikovo prokletstvo: Izgubljeno špansko zlato“.

U epizodi pod nazivom „Nestalo Džeksonovo pismo“, novine s početka 1900, tvrdile su da je Tejlorov predak Slumah bacio prokletstvo na svoj rudnik, a niz nestalih i poginulih rudara potvrđuje njegove tvrdnje. Gde prestaje legenda i počinje istina?

U epizodi pod nazivom „Tragovi“, tek skoro otkriveno svedočanstvo starije žene indijanskog porekla navodi tvrdnje o tome gde je Slumah pronašao svoje zlato. Kru je zbunjen svojom vizijom, nakon što dolazi iz ekspedicije praznih ruku.

U epizodi pod nazivom „Potraga za Volkanikom Braunom“, 1931. nestao je rudar Volkanik Braun, a glasine o njegovom nestanku povezuju ga sa Slumahovim zlatom. Don i Tejlom istraćiće neobične tragove na njegovom alatu.

U epizodi pod nazivom „Rudareva tajna“, 1968. godine, rudar Bernard Rover puzao je 10 milja kroz divljinu jezera Pit u nastojanju da spasi svoj život. Bio je zbunjen i tajnovit kada je upitan gde je bio i šta je pronašao.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement