Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 24. epizoda: ŠOK! Balša saznaje KO je poslao poruku zbog koje je završio u bolnici! Evo o kome je reč!

U sredu, 19. aprila od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 24. epizoda (1)

Zakopane tajne 24. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u sredu 19. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Balša saznaje važnu informaciju – da je poruka zbog koje je završio u bolnici stigla iz Dominikane. Da li iza svega stoji njegov brat blizanac Bogdan?

Ljubica govori Veri da mora da vodi računa šta radi, jer bi njena ljubav sa Tadijom celoj porodici Pepelčević bila omča oko vrata. Da li će to biti dovoljno da Veru drži podalje od Tadije?

Nakon što je video Glorijin telefon, Uglješa dolazi u vilu Doderovih. Da li će se Uglješa obračunati sa Jakovom ili za njega ima drugi plan?

Nakon puštanja iz pritvora, Jakov je prinuđen da sluša Kosarine pridike, dok se na kraju ne suoči sa njom pred celom porodicom. Šta će Jakov reći Kosari?

Renata otpočinje svoj plan da se osveti Balši – dokle je spremna da ide i koga će sve uključiti u svoj plan?

Mare je uspeo da načuje o čemu Vera i Maša pričaju ispred njegove poslastičarnice i pita Veru da li to ima veze sa izvesnim rediteljem koji se raspitivao o njoj. Da li će mu Vera ispričati sve što joj se dogodilo sa Tadijom?

Želimir obaveštava Macanu da je Jakov pušten iz pritvora jer je devojka koja je trebalo da svedoči odustala, nakon čega Macana govori da moraju hitno da nađu tu devojku. Šta je Macanin cilj?

Fani pred Doderovima govori da ništa ne može da joj pokvari sreću jer je saznala nešto važno. Kakvu informaciju ima Fani?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Continue Reading
Advertisement