Connect with us

FILM

„SUVIŠNI IZVEŠTAJ“: Na kanalu FOX MOVIES

U utorak, 25. aprila, od 21.05

Published

on

Suvišni izveštaj

Tom Kruz će učiniti sve što može da pokaže kako čak i najnaprednija tehnologija može da zakaže u fantastičnom trileru koji se dešava u budućnosti, „Suvišni izveštaj“ (Fox Movies, od 21.05). Podršku mu daje odlična glumačka ekipa, predvođena holivudskim lošim dečkom Kolinom Farelom.

Godine 2054. čovečanstvo je dostiglo takav nivo tehnološkog razvoja da može da rekreira ljudske snove koristeći kompjutere i monitore koji ih pretvaraju u holograme. Nakon što Džon Anderton (Tom Kruz) izgubi sina, kako bi sprečio druge da dožive istu sudbinu, on se pridružuje specijalnom policijskom timu koji hvata kriminalce pre nego što počine ubistvo. Tri medijuma sa posebnim mentalnim sposobnostima mogu da vide buduća ubistva, a ono što vide, uz pomoć savremenih tehničkih pomagala, mogu da vide i pripadnici Andertonove jedinice, koji analiziraju podatke, identifikuju žrtvu i izvršioca i pokušaju da spreče ubistvo.

Jednog dana, međutim, Džonov život se okreće naglavačke kada mediji imaju viziju kako on ubija čoveka koga ni ne poznaje. U bekstvu od sopstvenih kolega, Anderton mora da dokaže svoju nevinost i da otkrije da li je ovo ubistvo zaista jedan od retkih slučajeva u kojima jedan medij vidi stvari drugačije od druga dva – poznato kao specijalni izveštaj.

Uloge: Tom Cruise, Max von Sydow, Steve Harris, Neal McDonough, …

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement