Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 28. epizoda: ŠOK! Hoće li Glorija otkriti Renati svoju TAJNU?

U utorak, 25. aprila od 21.00 na TV Pink!

Published

on

Zakopane tajne 28

Zakopane tajne 28. epizoda: Tadija hvata Nikolinu kako prisluškuje i ne može da veruje da je toliko nisko pala. Koga je prisluškivala Nikolina?

Zdravko govori Andriji da njegova majka nije bila baš svetica kao što on misli, na šta mu Andrija odgovara da niko na ovom svetu nije svetac. Nakon ovoga, Zdravko mu poručuje da je siguran da će mu ljubav doći glave. Da li će se Zdravkova predviđanja pokazati kao istinita?

Švrća okuplja Lalu i Balšu kako bi im rekla nešto važno. Da li će im otkriti ono što joj je Feđa ispričao?

Svetozar ponovo sumnja u Veru i govori joj da mu je čudna i da je uveren da postoji nešto što krije o doktoru Alimpiću. Vera daje sve od sebe da ga razuveri, ali da li će uspeti?

Fani pokušava izokola da ispita Doru, kao studentkinju medicine, i potvrđuje joj da je trudna. Kako će Doderovi reagovati na ovu informaciju?

Renata posećuje Gloriju u bolnici, nakon što je iz očaja pokušala da sebi oduzme život. Glorija pokušava nešto da joj kaže, ali da li će uspeti?

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u utorak 25. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Tadija i Jakov komentarišu nedavne turbulentne događaje u njihovoj porodici, a Tadija govori da ne može ni da pretpostavi šta još može da ih zadesi. Na to mu Jakov kaže da očekuje da će ga Uglješa ubiti i da će tako porodica Doder imati jedan problem manje. Da li će se ostvariti ovakav scenario?

Ema zove Lalu kako bi joj rekla nešto što je saznala, ali kada joj Lala kaže da zbog svih problema koje ima ne može da zaspi, Ema joj kaže da je onda bolje da joj ništa i ne govori. Do kakvih saznanja je došla Ema?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Continue Reading

Advertisement