Connect with us

FILM

„NINDŽA UBICA“: Akcioni triler na kanalu TV 1000

U sredu, 26. aprila, od 21.00

Published

on

Nindža ubica

Ovaj akcioni triler „Nindža ubica“ koji je na kanalu TV 1000 (sreda, od 21.00), gledaćete avanturu koja je prošarana borilačkim veštinama, kao i priču o čoveku koji je pretvoren u mašinu za ubijanje i koji traži osvetu zbog ubistva prijatelja.

Džejms Mektig, reditelj izuzetno uspešnog filma „V for Vendetta“, udahnjuje novi život žanru borilačkih veština ovom neverovatnom akcionom avanturom.

Raizo (azijska pop zvezda Rain) je jedan od najopakijih ubica na svetu. Kao dete završio je na ulici i ​​postao jedan od najboljih ubica klana Ozunu, tajnog društva čije postojanje se smatra mitom. Progoni ga činjenica da je Klan brutalno ubio njegovog prijatelja. Raiz se oslobađa od klana, beži i sprema osvetu. U Berlinu, agent Evropola Mika Koreti (Naomi Haris) nailazi na novac povezan sa nekoliko političkih ubistava i podzemnom mrežom neuhvatljivih ubica sa Dalekog istoka. Ne poštujući naređenja svog pretpostavljenog Rijana Maslova (Ben Majls), Mika poseže za tajnim dosijeima da sazna istinu iza ubistava. Zbog ove istrage, on postaje meta, a klan Ozuna šalje tim ubica koje predvodi opasni Takeši (Rik June). Raizo spašava Mika od napadača, ali zna da klan neće stati dok oboje ne budu mrtvi. Uhvaćeni u opasnoj igri mačke i miša na ulicama Evrope, Raizo i Mika moraju da veruju jedno drugom ako žele da prežive i sruše klan Ozuna.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement