Connect with us

Serije

„TOMI“: Premijera serije na kanalu FOX CRIME

U snovima počinje odgovornost, u sredu, 26. aprila, od 09.35

Published

on

Tomi

U ovoj drami „Tomi“ koja je na kanalu Fox Crime (sreda, od 09.35), Idi Falko, višestruka dobitnica nagrade Emi, tumači lik visokorangirane njujorške policajke, koja postaje prva žena-šef policijske stanice u Los Anđelesu.

Pored novog poslovnog izazova, Abigejl će se suočiti i sa izazovima u privatnom životu. Nakon razdvajanja, Abigejl se seli u Los Anđeles gde joj žive starija ćerka i unuka, koje dugo nije videla. Njihov odnos majke i ćerke je daleko od idealnog. Njena ćerka Kejt prezire svoju majku, jer je uvek stavljala posao i sopstvenu karijeru ispred svoje dece i porodice i nikada nije želela da radi na njihovoj vezi.

Prva sezona serije obiluje zanimljivim slučajevima koji će dočekati novog šefa policije Los Anđelesa. Ubistvo poručnika, silovanje i glamurozan život zvezda postaće deo Abigejline svakodnevice. Pravi njujorški policajac, Abigejl „Tomi“ Tomas koristi svoju nepopustljivu iskrenost i beskompromisnu ​​taktiku da spreči da društvena, politička i nacionalna pitanja ometaju delotvorno sprovođenje zakona u Južnoj zemlji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement