Connect with us

FILM

„VEŠTAČKA INTELIGENCIJA“: Na kanalu TV 1000

U nedelju, 30. aprila, od 13.45

Published

on

Veštačka inteligencija

U ovoj naučno-fantastičnoj drami „Veštačka inteligencija“ koja je na kanalu TV 1000 (nedelja, od 13.45), dečak robot žudi da postane ljudsko biće kako bi ponovo osvojio ljubav svoje biološke majke.

Napredni prototip robota-deteta po imenu Dejvid programiran je da iskazuje bezuslovnu ljubav. Kada ga njegova ljudska porodica napusti, Dejvid kreće na opasno putovanje da postane pravi dečak i ponovo pridobije ljubav svoje ljudske majke.

Stiven Spilberg i pokojni Stenli Kjubrik su tvorci ove napete i poučne naučno-fantastične drame. U filmu čiji scenario i režiju potpisuje Stiven Spilberg, Hejli Džoel Osment glumi Dejvida, dečaka robota kome su usađena osećanja. Sem Robards i Frensis O’Konor glume par koji “usvoji” Dejvida da bi lakše preboleli izvestan gubitak svog bolesnog sina Martina.

Međutim, kada Martin nekim čudom ozdravi, Dejvid i njegov plišani drugar Tedi nađu se sami u hladnom i surovom svetu. Tamo upoznaju robota žigola po imenu Džo (Džud Lo), koji pomaže Dejvidu u njegovoj pinokijevskoj potrazi za osobom koja će ga pretvoriti u pravog dečaka.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement