Connect with us

Serije

„INSPEKTOR DŽORDŽ DŽENTLI“: Na kanalu EPIC DRAMA

Džentli u visokom društvu, u sredu, 03. maja, od 10.30

Published

on

Inspektor Džordž Džentli

U seriji „Inspektor Džordž Džentli“ koji je na kanalu Epic Drama (sreda, od 10.30), glavni inspektor Džordž Džentli, zajedno sa svojim mladim pomoćnikom narednikom Bačusom, rešava zločine u dramatičnim brdima i obalama Nortumberlenda.

Ova epizoda bavi se mračnijom stranom 1968. godine kada je društvo zapadnog sveta uzdrmano do srži. U Parizu besne neredi dok radnici i studenti izlaze na ulice. U Sjedinjenim Državama hiljadu ljudi protestuje protiv rata u Vijetnamu. A u Engleskoj, antipatija prema zastarelim društvenim manirima viših klasa i njihovoj zloupotrebi privilegija raste iz dana u dan. Neumorni viši inspektor Džordž Džentli i detektiv Džon Bačus iz prve ruke saznaju o nadmenom autoritetu onih koji su u boljem društvenom položaju od njih samih kada je prelepa mlada devojka, Elen Malam, pronađena mrtva na suvozačkom sedištu prevrnutog automobila registrovanog na lokalnog aristokratu.

Bačus i Džentli će se sukobiti zbog razlika u mišljenjima. Bačus smatra da su dani aristokratije odbrojani, dok Džentli smatra da će vladajuća klasa ostati nedodirljiva, kao i uvek…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement