Connect with us

Domaći film

JUŽNI VETAR 3 Miloš Biković OTKRIVA: Evo da li se CRVENI vraća u NASTAVKU FILMA!

Iznenadićete se!

Published

on

Južni vetar 3

JUŽNI VETAR 3Miloš Biković taman što se spustio na Zemlju nakon premijere prvog filma snimljenog u svemiru „Izazov“, njegov kolega Miodrag Radonjić, objavio je da se sprema snimanje trećeg nastavka „Južnog vetra“.

Pripreme za snimanje su počele, a Miloša Bikovića su na svečanom ispraćaju našeg evrovizijskog  predstavnika ispred RTS -a, sasvim slučajno zatekli novinari tako da im je on otkrio neke zanimljive detalje.

– Upravo danas treba da se vidim sa Milošem Avramovićem, da vidimo kako će izgledati početak ove treće sage, pošto svaka saga i priča ima tri čina, pa i ova naša – rekao je Biković.

Kraj „Južnog vetra“ je ostao misteriozan i sada svi nagađaju šta se zaista dogodilo sa Crvenim, da li je preživeo ili ne. Biković je ostao zagonetan i nije želeo da otkrije da li ćemo Crvenog gledati u nastavku.

– Mi smo u u ovoj seriji dali sve od sebe i to se negde na ekranu vidi. Ne štedimo se, ni psihički, ni fizički. Uložili smo svu životnu energiju – rekao je Biković, dodajući da uvek može biti bolje, pa će takav verovatno biti i treći nastavak „Južnog vetra“.

On je naveo da u seriji uvek idu na efekat „očekujte neočekivano“.

Juzni-vetar-Na-granici-4-epizoda

– Maraševo shvatanje života uvek liči kao da je logično ali je u stvari uvek pogrešno. Njegove odluke da uvek mora da ode dalje, i dublje u taj beskrupolozni kriminal da bi se održao u životu njega čini tragičnim junakom.

On je bio jedan mladi talentovani momak koji je mogao da uspe u nečem drugom ali je flertovao sa kriminalom.

On je samodestruktivan junak i mi ćemo njega da dovedemo dotle da on pravi neracionalne poteze što može nekad da ga spasi, a nekad ga gura ka njegovoj najnižoj tački – rekao je Biković o sudbini njegovog junaka u trećem nastavku.

Miloš Biković je priznao da i pored uloga kao što je ova sa Petrom Marašom u „Južnom vetru“ ima dosta adrenalina u svom životu.

– Ne posmatram sebe kao adrenalinskog zavisnika. Gluma mi daje prilike da prolazim kroz različita iskustva i da probam nove stvari. Već samim tim što sam odabrao ovaj posao možda i jesam adrenalinski zavisnik – rekao je Biković.

On je naveo da je u glumi ono najdragocenije, to što dobija priliku da proba uvek nešto novo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV/24sedam.rs

Advertisement