Connect with us

Serije

„RED I ZAKON: ORGANIZOVANI KRIMINAL“: Na kanalu FOX CRIME

U četvrtak, 04. maja, od 14.45

Published

on

Red i zakon: organizovani kriminal

Sve epizode ​​ove serije „Red i zakon: organizovani kriminal“ koja je na kanalu Fox Crime (četvrtak, od 14.45), snimane su na zanimljivim lokacijama u Njujorku, a realnost u prikazu zločina i pravde daje ovoj seriji dašak autentičnosti. I dok se neki policijski i pravni slučajevi lako rešavaju, drugi su izuzetno komplikovani, što istrage čini više nego izazovnim.

Detektivi Leni Brisko (Džeri Orbah) i Edvard Grin (Džesi L. Martin), koji istražuju zločine i hapse osumnjičene pod budnim okom pretpostavljene poručnice Anite Van Buren (S. Epatha Merkerson), nakon hapšenja, osumnjičeni su izvedeni pred sudu, gde ih preuzimaju državni tužilac Džek Mekoj (Sam Voterston) i njegova pomoćnica Serena Sauterlin (Elizabet Rom). Oni unutar komplikovanog pravnog sistema moraju tužiti i na kraju optužiti one koji to zaslužuju.

Nakon tragičnih događaja koji su pogodili Njujork 11. septembra 2001. godine, novi okružni tužilac Artur Branč (Fred Tompson) izabran je na čelo Kancelarije državnog tužioca i uz pomoć svojih advokata svakodnevno rešava teške i složene slučajeve, pokušavajući da spasavaju tuđe živote, ne zavise od svojih odluka, što je ponekad mač sa dve oštrice.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement